HEM Teatern Akutsjukbuset Boka

Välkommen till vår hemsida!
Vill du ha snabb info klicka på SKYLTFÖNSTRET
på förstasidan

OBS DENNA HEMSIDA ÄR DELVIS INAKTUELL!
CORONA ÅRET 2020 ÄR TEATERN STÄNGD!

UNDER 2021 ARBETAR VI VIDARE MED DEN NYA ORGANISATIONEN, NYA PROJEKT
OCH EN NY HEMSIDA. OBS -BEHÖVER DU SNABBT AKTUELL INFO GÅ TILL SKYLTFÖNSTRET PÅ HUSFASADEN

V-komna till BUS gamla hemsida! ..Som är en bild av vad teatern höll på med de första 15 åren. Teatern BUS är som vanligt i förändring och både saker och människor byter plats, växer och om-skapas. 2019 är ett  ett spännande år, som alla år, ett år fyllt av lek och konst och stora drömmar. I Underjorden pågår Play Shakespeare med barn i alla åldrar, fullt av lek och växtvärk, det sjuder och bubblar. Alice spelas för fulla hus på fjärde året. Herr Chäpplin vandrar som vanligt med sin cirkus och systrarna slutar aldrig leka världen. I augusti kommer Barnens Underbroiska Scen till stan och gör en överraskningsföreställning under Liljeholmsbron. Framtiden är osäker. Kulturrådet drog in hela verskamhetsstödet och allt halkar runt på bar backe. Bus fortsätter att både växa och krympa och ingen vet riktigt hur det nu ska gå. Den som leker får se.  Den nya föreningen som vill bevara BUS heter Leka Världen.

Så om du klickar på skyltfönstret på första sidan  så ser du allt aktuellt som händer, där uppdateras det regelbundet tills den nya sidan är på plats. Och där kan du också boka biljetter. Det kan du också göra direkt på Boka (boken)

Och undrar du över nåt annat ( konstigt) du ser här -så tveka inte att maila eller ringa!
Följ också BUS på facebook – Syster Boka, Sthlms Akutsjukbus (Evalotta Helmersson)
eller Barnens Underjordiska Scen. BUS finns även på twitter och fnitter. Och i verkligheten på Bondegatan på Söder i Sofo i Stockholm i Sverige. Bus i mörkret finns överallt. Sluta aldrig att leka och drömma.

Willkommen Bienvenue Welcome Benvenutto Bienvenido … och samma på arabiska, kinesiska och alla andra språk!