HEM Teatern Akutsjukbuset Boka

Välkommen till vår hemsida!
Vill du ha snabb info klicka på SKYLTFÖNSTRET på förstasidan

OBS OBS OBS DENNA HEMSIDA ÄR SNART INAKTUELL:
SOMMAREN 2019 ARBETAR VI MED EN NY OCH UP TO DATE HEMSIDA. BUS DRIVS SEDAN 2018 AV FÖRENING LEKA VÄRLDEN SOM KOMMER ATT VARA AVSÄNDARE FÖR DEN NYA HEMSIDAN. DEN HÄR SIDAN KOMMER ATT SPARAS SOM ETT MINNE BLÅTT. TACK FÖR DE TIO ÅR DEN HAR TJÄNAT.

V-komna till vår gamla hemsida! ..Som är en bild av vad vi höll på med de första 15 åren. Teatern är nu i förändring och både saker och människor byter plats, växer och förändras. 2019 är ett  ett spännande år. Ett år fyllt av lek och konst och stora drömmar om en bättre värld.  Herr Chäpplin vandrar som vanligt med sin cirkus och systrarna slutar aldrig leka världen. I Underjorden repeteras Shakespeare för fullt och som du kanske redan har hört så kommer det att bli ytterligare extraföreställningar av den ständigt slutsålda Alice i Underjorden, den konstiga föreställningen där du själv får vara Alice och åka på resa i fantasin. Framtiden är osäker.
Bus fortsätter att både växa och krympa och vet inte riktigt hur allt ska gå. Det är ju svårt som ni vet utan bidrag att få pengarna att räcka till allt det som kostar. Den som leker får se.  Den nya föreningen är ideell och heter just LEA VÄRLDEN. Vi arbetar utifrån tanken att lek läker. Vi forskar i ämnet och sprider kunskap.
Om du klickar på skyltfönstret på första sidan här på hemsidan- så ser du allt aktuellt som händer just nu, och där kan du också boka biljetter. Det kan du också göra direkt på Boka ( boken)
Och undrar du över annat ( konstigt) du ser här -så tveka inte att komma förbi, maila  eller ringa!  Följ också BUS på facebook – Sthlms Akutsjukbus ( Evalotta Helmersson) eller Barnens Underjordiska Scen.  Bus finns även på twitter och fnitter. Och i verkligheten på Bondegatan på Söder i Sofo i Stockholm i Sverige. Bus i mörkret finns överallt. Sluta aldrig att leka och drömma.

Willkommen Bienvenue Welcome Benvenutto Bienvenido ..och samma på arabiska, kinesiska, hindu, bantu och japanska!