HEM Teatern Akutsjukbuset Boka

Hej alla barn 0-110 år. Välkomna till BUS, din bästa teater nära dig!

affisch sommarstället

Okej, vad händer ? ? !

Ja, det är sant som ryktena säger att BUS går både under och på grund av alla bidragsbråk.

Så skynda er hit och hjälp oss att hjälpa ! Så barnen kan fortsätta komma hit på äventyr!
Nu är vi några volontärer som vill bädda och rädda och kavla och medla och räta ut.
Och tycker världen blir lite tristare utan BUS och att det tillochmed kan bli spännande och roligt
men en BUS -teater fri från bidrag. Vad tycker ni?

Och sommaren som kom, den blev ju så varm så varm…..Och så började det brinna, och då fick alla systrar och lekare rycka ut i fält. Annars skulle dom ha öppnat redan i somras.. De sista Aliceföreställningarna för säsongen var spelade och även NUcirkus hade varit på långväga besök i  förorterna.

Så nu! Snart!  ….när det är dags för Nytorgsfest här i Sofo så öppnar vi Underjorden igen med massor av spännande framtids-cooking. Och vi säljer ut alla förråd och samlar in pengar för att ha råd med den kommande premiären av Shakespeare!

BUS går Under och vill att du ska följa med! Var beredd på grejer alltså.
Alice och Madhatter är galna nu, dom kokar riktig soppa! Ha ha ha!  Håll utkik i sociala medier och i din vanliga mailbox. Nu börjar den Nya Underjordiska Tiden.

Och den här hemsksidan ska bli en alldeles ny, vi lovar. Keep up and stay tuned dear folks….

alice affish med teaparty

 ALICE I UNDERJORDENSORRY – allt är totalt utsålt och KÖER- men dont panic- vi lägger in extraföreställningar i höst! Datum kommer.

Alice i Underjorden är en fly-resa och en interaktiv teaterinstallation, en maskerad och ett afternoontea där du som gäst får vara med mitt i spelet. Du ramlar rakt ner i Alices magiska värld där kan du tappa bort dig själv och gå vilse på spännande äventyr. Du kan välja vad du vill vara; Alice. kanin, katt, kung, grevinna eller hasselmus. Och sen kan du gå på Hattmakarens teakalas och göra teater och dansa. Alla är Alice och Alice är Alla!

Alice i Underjorden är mellan enochenhalv och två timmar lång, beroende på hur mycket klockorna stannar. Insläpp sker tidigast tio minuter innan utsatt avgångstid. Och du kan inte lämna Underjorden förrän du blir utsläppt genom gränskontrollen.

Vilka åldrar? Jo, ALICE är tänkt att passa alla människobarn utan den vanliga åldersindelningen. På BUS tänker vi att det är bra att träna på att vara tillsammans, och att det är viktigt med lek och fantasi oavsett ålder. Dock förekommer det hög volym ibland, så du avgör själv om du vill ta med ett barn under tre år.

Föreställningen är en improvisation som förändras hela tiden, som en dröm.
Därför kan det kan hända att du plötsligt är ute på en fly-resa, ett äventyr i fantasin.
Vi gör det tillsammans!

BiljetterSläpp den 10 september HÄR

Har du några frågor till oss så bara skicka ett mail till bus@underjordiska.com

 

Stenen_BUS_Ola_Kjellsson

(Margareta Sörenson från Expressen kom på tekalas det första året. Läs här vad hon  tänkte: Konsten att leka )

PREMIÄR 11 november 2018
Äntligen är den igång- vår nya magiska värd: Shakespeare i Underjorden

Nu vaknar de snart och reser sig ur askan. Hamlet, Romeo, Othello,  MacBeth, Desdemona, Julia, Ofelia. Prospero, Oberon, Jago, Titania och alla de andra. To beat or not to beat . Shake it til you make it.

HÖSTEN ÄR SNART HÄR. ÅTER PÅ VÄGARNA: NUCIRKUS!

 Nu är han ute på vägarna igen, pappa Chäpplin. Med sin Apa, sin cirkusvagn och med alla sina cirkusdöttrar som han hittat längs vägen. En populär teaterlek på turne för femte året. Man kan boka NUcirkusen till sin skolgård, sin parklek, sin arbetsplats eller sitt event. Berätta bara om omständigheterna och vi skräddarsyr tid, storlek och plats för leken att utspela sig. Maila till bus@underjordiska.com   Läs mer om föreställningen här!

21273374_10210740976465405_7289542733890460702_o

VI DRÖMMER OM EN BÄTTRE VÄRLD
Vill du vara med? hör av dig! bus@underjordiska.com10516603_547381175368073_6080632851891703717_n

 

Sthlms Akusjukbus – Boka SPA !

Sthlms akutsjukbus- vårt eget lilla sjuka hus där vi tar hand om människorna. Stackars dej som har ont och är sned och vill bli utkavlad,  knådad och skrubbad. Se mer här och här. Maila oss dina önskemål! Vi skräddarsyr din möhippa, personalutveckling, politiska event, födelsedagskalas eller annan högtid.

 BOKA!

– maila boka@underjordiska.com 

-eller fyll i bokningsformuläret här.

 Är du en skolklass kan du också maila till skola@underjordiska.com     

Följ oss på Facebook!