HEM Teatern Akutsjukbuset Boka

Bild_DASoM_038_BUS_120524_DSC302110

 Hej alla barn 0-110 år.

BUS- teatern är stängd !

På grund av tråkiga omständigheter med pengar som inte räcker till när kulturstöden fortsätter att krympa.     Vi saknar er och hoppas och längtar. Hör av er så ses vi och pratar om vad vi kan göra. Sluta aldrig Leka, sluta aldrig Drömma

 

 Kära människobarn

Hela våren har vi spelat, lekt och repeterat med Alice och hennes vänner för utsålda bus.  I snart 20 år har det lekts och skapats och hafts oändlig fint. sorgligt och kul. Vi tackar vår kära publik och önskar att vi ska kunna öppna teatern igen någon gång.           Vi hyr ut våra lokaler till vad du vill och kanske kanske gläntar vi på dörren ner till Alice magiska värld igen när mörkret sluter sig, i november, i december. Vi måste hitta på något. Hör av dig! Ring! Skriv! Kom hit!

Och så är vi ute på vägarna också med  våra  interaktiva lekföreställningar  ”Leka Världen” och  ”Nucirkus”. Vill du ha ett besök? Skicka bara ett mail så skräddarsyr vi formatet efter dina behov. Kram.

 

 

PSST…..På Barnens Underjordiska Scenskola smygrepas just nu  ”SHAKE IT TIL YOU MAKE IT” -ett Shakespeare a live. SITYMI är ett WIP project,  alltså Work In Progress. Är du 4 -100 år och vill vara skådespelare, musiker, artist, scenograf, maskmakare, kostymör, eller är du bara väldigt intresserad av underjordisk verksamhet-  Hör av dig! 

fröken-8

FRÖKEN KAN VERSFÖTTER

 

AHHLICEEEE!!!!!!!!!!!
affisch2

 

     ALICE KOMMER KANSKE TILLBAKA I HÖST!

Isåfall släpps biljetterna oktober, håll utkik!

Alice i Underjorden är en WIP ( WorkInProgress) – föreställning och interaktiv teaterinstalltion där du som besökare får vara med mitt i spelet. Du får vara i landet där Alice drömmer om kaniner, hattmakare, en larv, en drottning, en magisk trädgård och en skog att gå vilse i. Och en massa annat. Kanske blir du också bjuden till herr MadHatters afternoonteaparty. Alla är Alice och Alice är Alla

 

Vill du hjälpa till? Mr MadHatters teapartyn kräver massor av bök, bak, lek och stök. Vi söker också fler skådespelare, dansare och sångare i alla åldrar till höstens säsong . Hör av dig till bus@underjordiska.com. Tillsammans skapar vi världens bästa Alice i Underjorden!

 

Margareta Sörenson från Expressen kom på tekalas det första året. Läs här vad hon  tänkte: Konsten att leka

Stenen_BUS_Ola_Kjellsson

                  NUcirkus. Åter våren 2017 !

 Nu är pappa Chäpplin ute på vägarna igen. Med sin Apa, sin cirkusvagn och med alla sina cirkusdöttrar som han hittat längs vägen. En populär teaterlek på turne för femte året. Man kan boka NUcirkusen till sin skolgård, sin parklek, sin arbetsplats eller sitt event. Spelas igen from 15 april. Berätta bara om omständigheterna och vi skräddarsyr tid, storlek och plats för leken att utspela sig. Maila till bus@underjordiska.com   Läs mer om föreställningen här!

Här är en annan turnerande föreställning: ”Leka Världen” heter den. Här är en liten film från när vi lekte människor på Malmöfestivalen .

 

 

Sthlms Akusjukbus – Boka SPA !

Sthlms akutsjukbus- vårt eget lilla sjuka hus där vi tar hand om människorna. Stackars dej som har ont och är sned och vill bli utkavlad,  knådad och skrubbad. Se mer här och här. Maila oss dina önskemål! Vi skräddarsyr din möhippa, personalutveckling, politiska event, födelsedagskalas eller annan högtid.

 BOKA!

– maila boka(at)underjordiska.com 

-eller fyll i bokningsformuläret här.

 Är du en skolklass kan du också maila till skola@underjordiska.com     

Följ oss på Facebook!