HEM Teatern Akutsjukbuset Boka

HEJ!

…. och välkommen att boka dina biljetter. Här nedan ser du vad som är aktuellt hos oss just nu.

Välkommen att boka biljetter till årets Alice i Underjorden!

För fjärde året har öppnas dörren till Alice magiska under-land, så nu finns möjligheten äntligen att besöka oss igen. Tack för ditt tålamod.

Alice i Underjorden är en interaktiv teaterinstalltion där du som besökare får vara med mitt i spelet. Du får vara i landet där Alice drömmer om kaniner, hattmakare, en larv, en drottning, en magisk trädgård och en skog att gå vilse i och en massa annat. Alla är Alice och Alice är Alla.

Föreställningen är 90- 100 min och det går inte att lämna innan föreställningen är slut I priset ingår afternoontea- te, muffins och kakor.

På grund av det indragna kulturstödet från Sth stad är BUS tvingade att höja sina biljettpriser. Vi beklagar detta och hoppas att du vill stödja oss!

 

alice affish med teaparty

BOKA BILJETTER HÄR!

 

 

 

                             

 

 

 

Nucirkusbokningen!

Pappa Chäpplin med sin apa och sina cirkusdöttrar är tillbaka på vägarna! Nu med fler historier att berätta, nya nummer att öva och ett ännu tyngre bagage. Nucirkus är en teater-lek, en interaktiv teaterinstallation som skapas ur det direkta mötet med barnen på deras hemmaplan.

Mail oss på : boka@underjordiska.com

Boka NUcirkusen NU! till din skolgård, din parklek, din arbetsplats eller ditt event. Spelas igen from maj 2018- tom okt 2018

BUS-8275

 

 

 

 

 

Övrigt att Boka på BUS:

Leka Världen- en interaktiv teaterlek, en ambulans-utryckning med systrarna och lekarna från Sthlms Akutsjukbus. Turné.

NUCIRKUS . Man kan boka Nucirkusen och Ambulansen till sin skolgård, sin parklek, son arbetsplats eller sitt event. Berätta bara om omständigheterna och vi skräddarsyr tid, storlek och plats för leken att utspela sig. Turné.

SPA. Kolla på SPA-sidan och bara maila dina önskemål. Vi skräddarsyr din möhippa, personalutveckling, politiska event, födelsedags- kalas eller annan högtid.

Fyll i ditt namn här

Skriv din e-postadress här

Fyll i ditt telefonnummer här

Vilken föreställning gäller det?

Hur många biljetter önskas?

Vilket datum och vilken tid vill du gå? Lediga datum och tider står här ovanför.

Är det något annat som du vill meddela BUS, i samband med denna biljettbokning?