HEM Teatern Akutsjukbuset Boka

HEJ!

…. och välkommen att boka dina biljetter. Här nedan ser du vad som är aktuellt hos oss just nu.

Morsdags vaka med drop in

Släpp disken, kom som du är. Titta in för lite kaffe med dropp på sängkanten. Endast 100 kr inkl tårta.

Behöver Mor vila upp sig? Bara drömma sig bort för en kväll eller få en helkroppskavling i vårt husmorsSpa? Kanske sörjer du eller saknar en Mor, eller önskar att du själv vore en Mor? Hur det än är- kom och fundera över mödraskapet och fira dig själv, din mamma och allas vår Moder Jord!

Systarna på Sthlms akutsjukbus och Alice i Underjorden välkomnar alla barn 0 -100 år på MorsDagsVaka med kaffe o kaka. Sängen är bäddad och brickan är dukad. Kom med ditt barn, med hela familjegänget eller bara ensam och mys. Ta dig själv och ditt barn i handen och gå på upptäcktsfärd i Alice magiska underland. Mors skåp är fyllt till bredden med manglade lakan, osnutna ungar, halvätna kåldolmar, ölflaskor, tårtor och andra bullar. Madhatter bjuder som vanligt på tekalas. DJ ChAlice spelar in det nya mamma-året med sedvanlig dans till stenkakor.

 

Fredag 26/5 kl är nu Fullbokad, Platser finns på  Lördag 27/5 kl 17-00

 

spabehandling nu508

BOKA BILJETTER HÄR!

 

 

 

 Nu öppnar Nucirkusbokningen!

Pappa Chäpplin med sin apa och sina cirkusdöttrar är tillbaka på vägarna! Nu med fler historier att berätta, nya nummer att öva och ett ännu tyngre bagage. Nucirkus är en teater-lek, en interaktiv teaterinstallation som skapas ur det direkta mötet med barnen på deras hemmaplan.

Mail oss på : boka@underjordiska.com

Boka NUcirkusen NU! till din skolgård, din parklek, din arbetsplats eller ditt event. Spelas igen from maj 2017 – tom okt 2017

BUS-8275

 

 

 

Den lille prinsen på BUS

Spelas inte just nu.

”Barn måste ha mycket överseende med de vuxna”

Ibland förvandlas BUS underjordiska rum och vindlingar till ett eget litet universum fyllt av mjuka sanddyner och funderingar. Vi bjuder då in till ”det vackraste och sorgligaste landskapet i världen”.

En ensam pilot har tvingats nödlanda i öknen eftersom något gått sönder i hans motor. Då dyker han upp, den lille prinsen från planet B612 med alla sina frågor och funderingar.

Kom och träffa den utbrända lykttändaren, den kloka räven, en envåldshärskande kung och hjälp till att ta hand om den vackraste av blommor!

I vårt underjordiska universum får både de små och stora frågorna plats och medan sanden rinner mellan tårna kanske vi kan påminna oss själva om vad som är viktigt här i livet.

Föreställningen bygger på författaren och piloten Antoine de Saint-Exupérys bok Den lille prinsen som är en av världens mest lästa böcker och pågår i ca 1,5 timmar. Här kan du läsa en recension från Expressen.  Och här en från DN.  Och så SvD.

maxresdefault

 

 

 

 

Övrigt att Boka på BUS:

Leka Världen- en interaktiv teaterlek, en ambulans-utryckning med systrarna och lekarna från Sthlms Akutsjukbus. Turné.

NUCIRKUS . Man kan boka Nucirkusen och Ambulansen till sin skolgård, sin parklek, son arbetsplats eller sitt event. Berätta bara om omständigheterna och vi skräddarsyr tid, storlek och plats för leken att utspela sig. Turné.

SPA. Kolla på SPA-sidan och bara maila dina önskemål. Vi skräddarsyr din möhippa, personalutveckling, politiska event, födelsedags- kalas eller annan högtid.

Fyll i ditt namn här

Skriv din e-postadress här

Fyll i ditt telefonnummer här

Vilken föreställning gäller det?

Hur många biljetter önskas?

Vilket datum och vilken tid vill du gå? Lediga datum och tider står här ovanför.

Är det något annat som du vill meddela BUS, i samband med denna biljettbokning?