HEM Teatern Akutsjukbuset Boka

HEJ!

…. och välkommen att boka dina biljetter. Här nedan ser du vad som är aktuellt hos oss just nu.

Välkommen att boka biljetter extra extra föreställningar av Alice i Underjorden!

På grund av den stora efterfrågan och det fullbokade jullovet släpper vi nu några extra januariföreställningar. Och snart även några på VINTERLOVET! Dessa kommer att ligga ute för bokning from den 12/ 1
Tack för att ni älskar vår Alice!

Alice i Underjorden är en interaktiv teaterinstalltion där du som besökare får vara med mitt i spelet. Du får vara i drömlandet där Alice drömmer om kaniner, hattmakare, en larv, en drottning, en magisk trädgård och en skog att gå vilse i och en massa annat. Alla är Alice och Alice är Alla.

Föreställningen är 90- 100 min och det går inte att lämna innan föreställningen är slut. Du befinner dig under jord under hela resan- så du bör kanske inte ha klaustrofobi. I priset ingår afternoontea= te, muffins och kakor.
Säg till extra i din bokning om du behöver fritt från gluten och laktos.

Du får din biljett/ ditt recept på plats direkt hos Syster Peta i inskrivningen. Cash only. Tacksamma för jämna slantar.

 

VINTER I UNDERJORDEN
Öppnar den 24 januari. Bokningsbart from 12 / 1.
Kom på hygge och häng i Alice underjordiska värld!

 

 

BOKA ALLA BILJETTER HÄR!

From 1 feb: Nucirkusbokningen!

Pappa Chäpplin med sin apa och sina cirkusdöttrar är tillbaka på vägarna! Nu med fler historier att berätta, nya nummer att öva och ett ännu tyngre bagage. Nucirkus är en teater-lek, en interaktiv teaterinstallation som skapas ur det direkta mötet med barnen på deras hemmaplan.

Mail oss på : boka@underjordiska.com

Boka NUcirkusen NU! till din skolgård, din parklek, din arbetsplats eller ditt event. Spelas igen from maj- tom okt 2019

BUS-8275

 

 

 

 

 

Övrigt att Boka på BUS:

Leka Världen- en interaktiv teaterlek, en ambulans-utryckning med systrarna och lekarna från Sthlms Akutsjukbus. Turné.

NUCIRKUS . Man kan boka Nucirkusen och Ambulansen till sin skolgård, sin parklek, son arbetsplats eller sitt event. Berätta bara om omständigheterna och vi skräddarsyr tid, storlek och plats för leken att utspela sig. Turné.

SPA. Kolla på SPA-sidan och bara maila dina önskemål. Vi skräddarsyr din möhippa, personalutveckling, politiska event, födelsedags- kalas eller annan högtid.

Fyll i ditt namn här

Skriv din e-postadress här

Fyll i ditt telefonnummer här

Vilken föreställning gäller det?

Hur många biljetter önskas?

Vilket datum och vilken tid vill du gå? Lediga datum och tider står här ovanför.

Är det något annat som du vill meddela BUS, i samband med denna biljettbokning?